Sidebar

24
za, okt

Verborgen Tuin: Klein paradijsje, misschien wel in uw achtertuin?

Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

logo-verborgen-tuinenOp zaterdag 13 en zondag 14 juni 2009 wordt voor de negende keer het Verborgen Tuinenweekend in Rotterdam georganiseerd. Een groot aantal particuliere tuinen is opengesteld voor geïnteresseerd publiek. De tuinen zijn te bereiken met de fiets, langs een viertal door verschillende delen van Rotterdam uitgezette fietsroutes (Centrum, Kralingen, Hillegersberg en Rotterdam Zuid).

In 2008 hebben zes particulieren in Zevenkamp en Nesselande hun tuin opengesteld. Om bezoekers een nog volwaardiger programma te bieden, wil de organisatie in Nesselande nog meer tuinen willen toevoegen. Daarom:
Bent u een gepassioneerd tuinier, heeft u een tuin waar u trots op bent en wilt u die wel een paar dagen openstellen voor publiek?

Neemt u dan contact op met de organisatie Verborgen Tuinen. Dat kan door een telefoontje met (06) 33 90 12 35 of met een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De organisatie maakt graag een afspraak om met u de mogelijkheden te bekijken.

Nesselanders, dec. 2012

Nesselanders-2012-12-156x220

Nesselande in kaart