Sidebar

17
za, aug

Open NK Beach Soccer op het strand van Nesselande

Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Holland Beach Soccer 2009Na het daverende succes van 2009 bouwt Holland Beach Soccer deze zomer wederom haar Beach Arena op in Rotterdam. Donderdag 3 juni en vrijdag 4 juni gaat het beachevenement van start met verschillende beachsporten voor scholen en wijkbewoners.

Zaterdag 5 juni en zondag 6 juni vinden de voorrondes van het Open NK Beach Soccer 2010 plaats op het strand van Nesselande, waaraan jij kunt deelnemen. Schrijf je nu in via de website van Holland Beach Soccer voor de Men's, Kids of WK Beach Soccer League. Of kom 3 tot en met 6 juni naar het strand van Nesselande voor dit strandspektakel met vrij entree.

Door het hele land spelen teams voor de felbegeerde titel Nederlands Kampioen Beachsoccer 2010. De winnaars van de voorrondes spelen zaterdag 17 en zondag 18 juli de finale op de Dam in Amsterdam.
In samenwerking met Sport & Recreatie Rotterdam en Deelgemeente Prins Alexander brengt Holland Beach Soccer vier dagen vol entertainment. Met optredens van de Brassband, Cheerleaders en de speaker brengen zij de zomer tot leven in Rotterdam.

Ook de echte professionals vertonen hun kunsten op het zand van Nesselande. Zondagmiddag om 15.00 uur vindt er een promotiewedstrijd plaats met ex-profvoetballers.

Meer informatie:

Nesselanders, dec. 2012

Nesselanders-2012-12-156x220

Nesselande in kaart