Sidebar

24
za, okt

Nieuwjaarsduik Nesselande 2011

Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times
logo-nieuwjaarsduik-2011-260x220Het nieuwe jaar beginnen met een 'serieuze duik'? Het kan ook dit jaar weer in Nesselande!

Voor de 4e keer kunt u op Nieuwjaarsdag een duik nemen in de Zevenhuizerplas na een warming-up onder leiding van Cees van Muiden van Loopgroep Nesselande.

De duik is kosteloos en inschrijven kan vanaf 13.00 uur bij Verhage waar tevens een kleedruimte aanwezig is. Net zoals voorgaande jaren is onze duik een 'serieuze duik' en worden we gesponsord door Unox: iedere deelnemer krijgt een vaantje, de originele Unox-muts een kop snert na afloop.

Belangrijk voor de deelnemers: houdt kleren aan tot op het strand! Om 14.00 begint de duik met een warming-up op het strand. Wederom is looptrainer Cees van Muiden van Loopgroep Nesselande bereidt gevonden een warming-up te verzorgen. Het belangrijk om daarbij kleren (in ieder geval schoenen:vanwege het koude zand) aan te houden tot na de warming up. Daarna is het aftellen en zo snel als mogelijk het water in rennen (jezelf waarschijnlijk afvragen waarom je dit doet) maar daarna euforisch het water uitlopen en een kick ervan krijgen dat je het toch maar hebt gedaan ! Frisser het nieuwe jaar beginnen kan bijna niet. En omdat de Zevenhuizerplas ijsvrij blijft hebben we een unieke garantie binnen alle duiken van Nederland: een duikgarantie ! Ongeacht de temperatuur (of al het ijs dat op sloten een plassen zou kunnen liggen) gaat de nieuwjaarsduik in Nesselande gewoon door.

Deze duik kan overigens niet zonder vrijwilligers. Zoals nu blijkt kon de duik daarom bijna niet doorgaan en zijn we 1 januari wederom afhankelijk van een aantal vrijwilligers die vanaf 12.30 tot 15.30 de handen uit de mouwen willen steken. Dus: heb je niets te doen of wil je een goed excuus om 1 januari niet het water in te hoeven: meld je aan als vrijwilliger.

Voor meer vragen over de duik of je aanmelden als vrijwilliger: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Datum: zaterdag 1 januari 2011 / Locatie: Boulevard Nesselande, Siciliƫboulevard / Aanvang: 14.00 uur

Meer informatie:

Nesselanders, dec. 2012

Nesselanders-2012-12-156x220

Nesselande in kaart