Sidebar

24
za, okt

Zaterdag 13 september 2008: Mirakels! het stroomt door het park

Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

080913-mirakels-bootmetvlagMirakels! het stroomt door het park is een avond vol plezierige en elegante cultuur. Mooie muziek, serieuze zang, een verrassend kinderprogramma, zwierige dans en onverwachte momenten volgen elkaar op, wisselen elkaar af en stromen door elkaar.

Nesselande is geen zandvlakte meer, maar een wijk met een paar duizend bewoners. Je kunt er sporten, recreƫren en boodschappen doen, maar er ontbreekt nog iets bijzonders, iets dat de wijk speciaal maakt. Iets, een evenement waar over gepraat wordt, waar je bij wilt zijn, waar je naar uitkijkt en waar je vrolijke of ontroerende herinneringen aan overhoudt.

Met Mirakels! wordt -hopelijk!- voorzien in die behoefte. Carin van Haastregt en Marieke van der Honing willen met Mirakels! een bijzondere avond organiseren. In het Rietveldpark en op het strand en de boulevard zal het zich afspelen. Buiten dus. Zaterdag 13 september tussen 19 en 22 uur is alles Mirakels!

Bij slecht weer wordt Mirakels! doorgeschoven naar 13 juni, de volgende editie. Van Haastregt en Van der Honing willen met Mirakels! een traditie opbouwen in Nesselande. Voor de bewoners van Nesselande en met hulp van bewoners en ondernemers in de wijk.

Kijk voor de actuele programma-informatie op www.mirakelsnesselande.nl.

Nesselanders, dec. 2012

Nesselanders-2012-12-156x220

Nesselande in kaart