Sidebar

07
vr, mei

Nesselanders, juni 2012

Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Nesselanders-2012-06-260x220In de juni-editie van onze nieuwsbrief "Nesselanders" leest u o.a. over de Avondvierdaagse Nesselande die van 18 t/m 22 juni gelopen wordt. Op woensdag 20 juni is er een rustdag en op vrijdagavond kunnen jonge kinderen ook meelopen tijdens de Puppyavond.

Op woensdagmiddag 13 juni wordt de straat weer van kinderen: in de Cypruslaan bij De Kristal organiseert SBA de Buitenspeeldag in Nesselande. Doe mee met spelletjes, een springkussen, blus een brandje of maak een rondje met een Segway of een Shetland-paard.

Ook over de opening van de expositie van oud-studenten van de Fotovakschool op zondag 24 juni in KunstWerk aan de Winkel en een bewonersavond over Badplaats Nesselande op donderdag 28 juni leest u in de nieuwsbrief. Op zaterdag 30 juni is er weer een 30+ disco en in de zomermaanden zijn er diverse activiteiten voor senioren. Kinderen uit Nesselande kiezen hun eigen Kinderburgemeester en de Buurtgroep Waterwijk nodigt u uit om een kijkje te nemen op hun website. Daarnaast staan er in de nieuwsbrief verwijzingen naar de volgende onderwerpen:

Nesselanders, dec. 2012

Nesselanders-2012-12-156x220