Sidebar

30
za, mei

Landelijke Opschoondag in de wijk Nesselande

Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

OpschoondagProject Hollands Glorie schoon!

Op 20 maart steken 15 vrijwilligers en kinderen uit de buurt de handen uit de mouwen om de zwerfafval en overig straatvuil op te ruimen in de buurt Hollands Glorie.

Rotterdam, 20 maart 2010 – Stichting in 't WeB organiseert op 20 maart een Opschoonactie. Op die dag steken vrijwilligers en kinderen uit de omgeving hun handen uit de mouwen voor hun eigen leefomgeving. De kinderen in Hollands Glorie hebben recht op een schone en veilige speelomgeving.

De opschoonactie in Nesselande start om 15:00 uur op de kleine speeltuin tussen het Frida Kahlopad en Salvador Dalistraat.

Het programma voor de opschoonactie in de buurt Hollands Glorie ziet er als volgt uit:

  • 15.00 uur Verzamelen deelnemers opschoonactie in de kleine speeltuin ter hoogte van het frida kahlopad 34/36
  • 15.10 uur Welkomstwoord
  • 15.15 uur Startsein Opschoonactie door Dhr. Robert Krul
  • 16.15 uur Afsluiting Opschoonactie op met een lekkere verrassing!

Wij nodigen u van harte uit om tijdens de Opschoonactie aanwezig te zijn in Rotterdam Nesselande in de buurt Hollands Glorie en verwelkomen u graag op 20 maart a.s. om 15 uur op het kleine speeltuintje aan het frida kahlopad.

Aangezien wij graag willen weten of wij op 20 maart 2010 op u kunnen rekenen, verzoeken wij u vriendelijk om een reactie voor 18 maart via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wij hadden gehoopt om het project als een zakgeldproject te kunnen starten in de Deelgemeente Prins Alexander, net zoals de Deelgemeente Noord voor hun kinderen in de wijk hebben opgezet. De kinderen uit Noord kunnen via een zakgeldproject deelnemen aan een wekelijkse opschoonactie in de wijk. Een keer in de week ruimen zij samen onder begeleiding van bewoners de rommel in de wijk op. Tien weken lang, een uur per week. De kinderen kunnen per week 2 euro verdienen met het opruimen van afval. Een soortgelijk project willen wij in de Deelgemeente Prins Alexander ook opzetten. Helaas heeft de Deelgemeente Prins Alexander aan onze oproep geen gehoor gegeven. Gelukkig vindt Dhr. Robert Krul een schone leef en speelomgeving wel belangrijk en komt hij persoonlijk op 20 maart het startsein geven voor het opschoonproject. Op nationale straatspeeldag 2 juni 2010 wordt bekend gemaakt wie de meeste rommel heeft opgeruimd en hoeveel zwerfafval er in de wijk is verzameld.

Organisatie
Stichting In 't WeB
http://inhetweb.webklik.nl

 

Nesselanders, dec. 2012

Nesselanders-2012-12-156x220

Nesselande in kaart