Sidebar

19
di, jan

Onderzoek naar ontspanning en recreatie in Nesselande

Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

logo-uitinnesselande-260x220door: Arnout Sprenger

Fantastische wijk
De wijk Nesselande is een fantastische wijk met mooie woningen in een mooie omgeving. Bij de ontwikkeling van de wijk is rekening gehouden met diverse faciliteiten, die voor een groot deel gerealiseerd zijn of die op dit moment gerealiseerd worden.

Wonen, werken en ontspannen in balans
De afgelopen periode is gebleken dat nieuwbouwwijken niet altijd voorzien in ontspanning. In eerdere uitgaven van de "Nesselanders" is - in de column "Bewoners aan het woord" - verschillende keren aangegeven dat, ondanks dat het winkelcentrum af is, gezellige horeca wordt gemist.

Maandag 21 februari 2011 heeft in verschillende kranten gestaan dat Vinex-wijken dreigen te verpauperen door gebrek aan ontspanningsmogelijkheden en onvoldoende faciliteiten voor de oudere jongeren. Hierdoor mijden hoger opgeleiden de Vinex-wijken of verhuizen om elders te gaan wonen.

Uw mening
In Nesselande kan in deze situatie verandering komen door het opzetten van een gezellig uitgaanscentrum waar Nesselanders en recreanten terecht kunnen voor meer diversiteit in horeca, sport en shoppen. Of Nesselanders dat ook echt willen moet blijken uit een enquête. Velen hebben hier al aan meegewerkt. Wilt u ook uw mening geven? U kunt de enquête invullen op de site www.uitinnesselande.nl. Daar treft u ook meer informatie over dit initiatief. Tevens worden de enquêtes op bepaalde tijden afgenomen in het winkelcentrum.

Meer informatie:

Nesselanders, dec. 2012

Nesselanders-2012-12-156x220

Nesselande in kaart