Sidebar

19
di, jan

Fietsmaatje(s) gezocht (vervolg)

Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

wielrenner-260x220door: Mart Schaap

Beste wielrenners,

Na mijn oproep vorig jaar om als Nesselanders gezellig samen te racefietsen, kan ik jullie melden dat zich zes enthousiaste mensen gemeld hebben.

Nu het weer weer een beetje meewerkt hebben we de fietsen uit het vet gehaald en de eerste gezamenlijke rit gereden. We fietsen afstanden tussen de 40 en de 100 km en proberen elke zondag om 10.00 uur bij de metro te verzamelen. Wie er meerijden is elke keer een verrassing, dat is het mooie van dit initiatief: niets moet, behalve zin hebben om een rondje te toeren. Zo hebben een aantal mensen dit jaar ook plannen om met elkaar deel te nemen aan de Joop Zoetemelk Classic en hebben andere zelfs plannen om de Elfstedenfietstocht met elkaar te ondernemen. Maar niets moet en alles mag.

Het principe van deelname blijft hetzelfde als vorig jaar: we zijn geen officiƫle club en dus niet als club verzekerd, iedereen rijdt voor eigen risico, er zijn geen kosten voor lidmaatschap en we moeten ons gewoon aan de verkeersregels houden. Wel wordt er rekening gehouden met elkaars mogelijkheden, tempo en ervaring.

Ook zin om met enthousiaste wielrenners rond Nesselande (en verder) te toeren? Neem contact op voor meer informatie. Wanneer je een keer op zondag wilt meerijden is het handig dat even te melden, zodat je zeker weet dat er die zondag ook gereden gaat worden.

Mart Schaap
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
(06) 24 59 97 20

Nesselanders, dec. 2012

Nesselanders-2012-12-156x220

Nesselande in kaart