Sidebar

25
zo, okt

BeWoonersbeurs Nesselande voor werk, huis & tuin

Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

110416-bewoonersbeurs-flyer-260x220De BeWoonersbeurs is een fris en nieuw, breed gedragen initiatief van de ondernemers, voor de bewoners van Nesselande.

Het is een uitdaging om bewoners en ondernemers in Nesselande met elkaar in contact te brengen. U zult verbaasd zijn hoeveel aanbod aan diensten en service er direct bij u in de wijk te vinden is.

Er zijn in de korte geschiedenis van Nesselande al heel veel voorzieningen waar bewoners gebruik van kunnen maken. Alles direct in uw eigen omgeving. U hoeft dus niet met de auto naar het drukke centrum van Rotterdam op zoek naar uw benodigdheden en adviezen. Wat is er nu plezieriger dan gewoon even bij een ondernemer bij u in de wijk naar binnen te lopen!

Het maakt het zoveel makkelijker wanneer het gaat over specifieke wensen. Of u nu op zoek bent naar een persoonlijk advies, bijvoorbeeld: Woon- en stylingtips voor uw interieur of een tuinontwerp.
Op de BeWoonersbeurs treft u vele enthousiaste en inspirerende ondernemers uit Nesselande die u graag willen ontmoeten. Ruim 25 ondernemers staan u vol enthousiasme op te wachten en laten u zien dat kennis en kwaliteit op loopafstand aanwezig is.

Ook aan uw kinderen is gedacht: Er zijn diverse kinderactiviteiten.

Datum: zaterdag 16 april 2011 / Locatie: OMHC, Marcel Duchampplein 802 / Tijd: 9.00 tot 18.00 uur / Toegang: gratis

Meer informatie:

Nesselanders, dec. 2012

Nesselanders-2012-12-156x220

Nesselande in kaart