Sidebar

23
zo, feb

Kinderkledingbeurs geeft zin in de zomer!

Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

kinderkleding-260x220De tweedehands kinderkledingbeurs in Nesselande wordt dit jaar op 20 maart gehouden. In het tijdelijke gebouw van Het Tangram (kindcluster II) aan de Laan van Avant-Garde mag iedereen tussen 9 en 14 uur komen snuffelen tussen de zomerkleding. Er zijn schattige jurkjes, snoezige shirtjes, schitterende blouses, stoere broeken, stevige stappers, alles voor stralende kinderen. Voor kleine kinderen is er een ruim en gevarieerd aanbod, maar ook grote jongens en meiden kunnen hun slag slaan.

Wil je zoveel mogelijk waar voor je kleedgeld, kom dan naar de beurs in Nesselande. Coole jeans, casual shirts, toffe tops, alles voor een happy summer vind je op de beurs in Nesselande. Een mooi moment om de lente te beginnen.

Om 9 uur gaan de deuren open, vanaf half 9 is er koffie en thee. Het aanbod op de beurs is zo goed, dat weliswaar de eersten de meeste keus hebben, maar ook bezoekers die later komen, zeer goed kunnen slagen. Je kunt dus ook na de sportwedstrijden van je kinderen nog gerust langskomen.

Dus: zaterdag 20 maart, van 9 tot 14 uur, tijdelijk gebouw van Het Tangram, Laan van Avant-Garde. Parkeren kan voor de deur en de metro is op loopafstand.

De organisatie is in handen van Karin van der Donk (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) en Marieke van der Honing (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Nesselanders, dec. 2012

Nesselanders-2012-12-156x220

Nesselande in kaart